Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل کارخانه ارتاویل تایر گلدستون اردبیل گفت: آیتم ها و مختصات لازم برای سرمایه گذاری و صادرات در استان اردبیل فراهم است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از آذرسلام، مهندس علیرضا انصاری مدیر عامل کارخانه آرتا ویل تایر (لاستیک گلدستون) اردبیل در گفتگویی صمیمانه فعالیت این واحد تولیدی و صادرات آن را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارخانه آرتاویل تایر از جمله کارخانجات موفق استان اردبیل در سطح تولید در کشور بوده و برخلاف برخی کارخانجات مانند ذوب آهن و نساجی مشکلی در پرداخت حقوق کارگران نداشته است.تعدادی از بازنشستگان این مجموعه نیز در گفتگوی جداگانه با آذرسلام از اجرای قانون کار و بازنشستگی این واحد تولیدی ابراز رضایتمندی کرده اند.

گفتنی است این واحد بزرگ تولیدی یکی از صنایع مهم تولید صادرات و اشتغال برای کشور و استان محسوب می شود و در 6 کیلومتری مسیر جاده سردآبه قرار گرفته است.

گفتگوی ذیل با مدیر عامل شرکت آرتاویل تایر گلدستون بوده که در ادامه می آید:

_ بنظر شما چگونه می توان مشکل رکود و بیکاری را در استان اردبیل برطرف کرد؟

مدیرعامل: منابع فراوان خدادای و امکانات موجود، موقعیت جغرافیایی، مرزی بودن استان و وجود گمرک، دسترسی به بازار خارج و قفقاز، نیروی انسانی مناسب و جویای کار مختصات و آیتم هایی هستند که توان ایجاد بازار بزرگ را برای سایر کارخانه ها نیز دارند بخش گردشگری و توریسم درمانی، تولیدت دامی و کشاورزی فرصت های طلایی برای سرمایه گذاری در این استان است.

این مجموعه ( آرتاویل تایر) توانسته است در حد نیاز و حتی بیش از ظرفیت کارخانه نیروی کار جذب کند بطوریکه در تامین حق الزحمه و پرداخت حقوق و مطالبات آنان مشکلی پیش نیامده است در مجموع مدیریت و اقدامات خوبی شده و با اجرای طرح توسعه در آینده این اقدامات چشمگیرتر خواهد شد.

_: اقدمات انجام شده در کشور و استان اردبیل در حوزه اقتصاد مقاومتی، چگونه بوده و حمایت از محصول تولیدی و بومی این واحد تا چه اندازه رضایت مندی را جلب کرده است؟

مدیر عامل: جبهه جنگ اقتصادی؛ تحریم را بر کشور تحمیل کرده و رهبری با درک کامل از ابعاد آن هر سال در خصوص اقتصاد و تولید این شعار و محور را تکرار و تمدید می کنند، یعنی اینکه توجه همه عوامل اثر گذار در اقتصاد باید جلب شود.

طبعاً کارهای خوبی تاکنون اجرائی شده که از جمله آن جلوگیری از ورود کالای قاچاق، توجه به تولید داخلی و حمایت از آن بیشتر شده اما جار دارد که بیشتر و عملی تر اقدام شود و با هماهنگی قوای سه گانه گام های محکم و استوارتری در حمایت از تولید داخل برداشته شود.

_: کیفیت محصول تولیدی کارخانه آرتاویل تایر در چه سطحی قرار دارد؟

مدیر عامل: کیفیت محصولات آرتاویل با توجه به تکنولوژی روز و بازسازی ماشین آلات در سطح کشور و منطقه مطلوب بوده طوری که بیش از 50 درصد محصولات را به خودروسازان می دهیم این یعنی اینکه محصولات تولیدی بلحاظ کیفیت بالا از مکانیزم سخت کنترلی و کارشناسی آنان عبور کرده و در تست سربلند درآمده است و آموزش نیروی انسانی و برنامه ریزی ها کارساز بوده است.

_: امسال نیز از سوی مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی؛ اشتغال و تولید نام گذاری شد در این راستا گلدستون اردبیل چه کارهایی انجام داده و در برنامه کاری دارد؟

مدیر عامل: وظیفه خود می دانیم در راستای منویات رهبری بویژه مسائل اقتصادی نیز گام بر داریم، برنامه ریزی های کارشناسی و بلند مدت مناسبی در دست بوده تا بیش از گذشته بر ارتقائ کمیت و کیفیت محصولات بیافزاییم.

هم برای تامین بازار داخلی و هم بازار خارجی و صادرات برنامه ریزی شده است. اکنون صادرات محصولات گلدستون به کشورهای هدف از اقبال خوب واستقبال بازار هدف برخوردار بوده حتی برترین برند نیز شناخته شده است. این محصولات به کشور های آسیای میانه – ترکیه – پاکستان – عراق – افغانستان - یمن – بخشی از آفریقا و سایر کشور ها صادر می شود.

آ_: با توجه به مناسبت هفته کار و بسیج کارگری نقش بسیج کارگری درتولید ملی و بهره وری آن را چگونه ارزیابی می کنید؟

مدیرعامل: بسیج همانند دوران جنگ در برابر تحریم های دشمن ایستاده است و بسیج کارگری اکنون نیز این آمادگی را دارد با همت بلند تلاش و کوشش کرده و تحریم های اقتصادی را خنثی و بی اثر کند. این محقق نخواهد شد مگر اینکه با روحیه بسیجی همه در کارخانجات و واحدهای تولیدی کار کنیم.

_: علت سرمایه گذاری شما در اردبیل و توصیه شما به سایر سرمایه گذاران برای حضور در اردبیل چیست؟

مدیر عامل: هنگام احداث این کارخانه؛ مواردی چون شناخت از منطقه، موقعیت جغرافیایی، نیاز بازار منطقه، شرایط جوی، بستر مناسب صادرات و منطقه مرزی و ارتباط با همسایگان و نیروی کار مناسب ارزیابی شد و این باعث شد که به فکر احداث و ایجاد کارخانه بزرگ لاستیک سازی در شمال غرب کشور و در اردبیل باشیم.

البته هدف هیأت مدیره و سرمایه گذاران این مجموعه برخلاف برخی صاحبان سرمایه که به فکر سپرده گذاری در بانک های سودده بالا هستند؛ نبوده و اهداف والای؛ ایجاد تولید، اشتغال و رونق به بازار و خودکفا شدن کشور در عرصه لاستیک سازی را دنبال می کنند.

البته معتقدم هر نقطه از کشور ایران مناسب و مساعد برای سرمایه گذاری بوده و نعمت امنیت شرایط سرمایه گذاری را همه جا فراهم کرده است. اما استان اردبیل از شرایط و موقعیت های خدادادی مناسب تری برخوردار بوده و در بخش های گردشگری، کشاورزی و صنایع تبدیلی کشاورزی و دامداری پتانسیل بسیار بالایی دارد.

_: ایا این کارخانه با وام و تسهلات بانکی ایجاد و راه اندازی شده است؟

مدیرعامل: سهامداران عمدتاً با منابع شخصی و آورده خود حضور یافته اند.

_: با وجود رکود فعلی؛ واحد شما موفق و رضایت مندی کارگران را داشته است؛ تعدیل، معوقه، بیکاری و یا توقفی نداشته علت موفقیت این مجموعه را در چه چیزی می دانید؟

مدیر عامل: اکنون بیشتر تایرهای تولیدی؛ کامیون، سواری، رادیال سواری، باری و اتوبوسی بوده و با شناخت از بازار داخلی و خارجی و همچنین با توجه به تولید نسل جدید خودروها این کارخانه طرح توسعه تایرهای تمام سیمی اتوبوسی و وانتی را در خط تولید جدید قرار داده است که این خط جدید تا اواخر سال جاری راه اندازی خواهد شد.خط جدید نزدیک به 80درصد پیشرفت فیزیکی کار دارد.

_: یعنی کمبود ها و نیازمندی های مالی نداشته و ندارید؟

مدیرعامل: مسلماً هر واحدی که کارمی کند نیاز به سرمایه در گردش کلان دارد و تنوع در مواد اولیه این صنعت و نیاز به استفاده از آن ارز بری زیادی می خواهد بنابراین تسهیلات مالی و بانکی برای ما حائز اهمیت هست.در حال فعلی بیشتر تسهیلات کارخانه از محل اورده سهامداران تامین می شود و از تسهیلات و مساعدت دولتی نیز تا اندازه ای استفاده شده است.فعالیت رو به توسعه این واحد با خرد جمعی و رهنمودهای هیئت مدیره تداوم داشته و یک بنگاه تولیدی فعال و پویا محسوب می شود.

گفتگو از خبرنگار آذرسلام/

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۷۵۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علیرضا حیدرنیا ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از یک واحد تولید فولاد و آلومینیوم در شهرک صنعتی اشتهارد در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته کار و کارگر با اشاره به توضیحات مسؤولان این شرکت در خصوص روند راه اندازی و تولید محصولات گفت: مایه فخر و مباهات کشور است که ما چنین جوانان با اراده‌ای داریم که دل در گرو ایران قوی دارند.

فرمانده سپاه استان البرز با بیان اینکه این کارخانه طی سال‌های کمی که از راه اندازی آن می‌گذرد، محصولاتی را تولید می‌کند که نه تنها در داخل کشور بلکه در دنیا منحصر به فرد هستند، از تلاش‌ها و مجاهدت‌های خستگی ناپذیر فرزندان این مرز و بوم در عرصه کار و کارگری و کارفرمایی قدردانی کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص کار و تلاش و نامگذاری شعارهای سال با محوریت اقتصاد، پاشنه آشیل کشور را اقتصاد دانست و بیان کرد: در جایی که آمریکا اتاق جنگ خود را به وزارت خزانه داری منتقل کرده و تمام جبهه استکبار ایران را هدف قرار داده‌اند، سربازان و افسران خط مقدم مبارزه با تحریم‌ها جانانه تلاش می‌کنند.

سردار حیدرنیا با بیان اینکه این ما به قله‌ها نزدیک هستیم و با توجه به انگیزه و تلاش جامعه کارگری، در آینده‌ای نه چندان دور شاهد شکوفایی بیش از پیش اقتصاد کشور خواهیم بود، اظهار کرد: سپاه یک نهاد انقلابی و دارای اقشار مختلف در تمام زمینه هاست که شاید یکی از اقشار تأثیرگذار آن، بسیج کارگری و بسیج مهندسین صنعت است.

فرمانده سپاه استان البرز عنوان کرد: این سازمان‌ها مدام در تلاش هستند و ضمن رصد مشکلات اقتصادی و موانع تولید، اقدام به عارضه یابی واحدهای تولیدی و صنعتی می‌کنند. در سال گذشته به همت سازمان‌های بسیج کارگری و بسیج مهندسین صنعت عارضه یابی بیش از ۱۴۳ شرکت و کارخانه و از این تعداد رفع موانع تولید ۲۴ شرکت انجام شد.

جهش تولید چرخه اقتصاد را به حرکت در می‌آورد

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات چه در سطح ملی و چه استانی در کمیسیون رفع موانع تولید در استانداری که سپاه هم در آن عضویت دارد، منتقل می‌شود، بیان کرد: با توجه به نامگذاری سال جاری، باید از تمام توان خود در راستای جهش تولید استفاده کنیم. مقام معظم رهبری فرمودند که اگر در تولید جهشی اتفاق بیفتد، مشکلات رفع می‌شود و چرخه اقتصاد به حرکت در می‌آید.

سردار حیدرنیا اضافه کرد: در بعد مردمی سازی جهش تولید نیز سپاه و بسیج از ظرفیت و توان ویژه ای برخوردار است و می‌توانیم گروه‌های جهادی بسیج را در حوزه‌ها و صنایع مختلف وارد کنیم. مهندسان بسیجی نیز پای کار صنعت کشور باشند تا بتوانیم در سال جاری در کل کشور و به تبع آن البرز اتفاقات خوبی را رقم بزنیم.

فرمانده سپاه استان البرز با اشاره به کمبود نیروی کار در شهرک‌های صنعتی استان مطرح کرد: شاید یکی از مشکلات کارگران برای تردد به شهرک صنعتی اشتهارد، موضوع مسکن است که در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن توسط دولت، یکی از سایت‌های اصلی این طرح در شهرستان اشتهارد قرار دارد که در حال انجام مقدمات و آماده سازی است.

وی خاطرنشان کرد: در شهرستان نظرآباد نیز سپاه استان البرز اجرای طرح نهضت ملی مسکن را در زمینی به مساحت یک هزار هکتار آغاز کرده است و به نظر می‌رسد با توجه به ظرفیتی که مردم در آینده نزدیک از آن بهره مند می‌شوند، بسیاری از مشکلات کارگری در این حوزه برطرف خواهد شد.

کد خبر 6094486

دیگر خبرها

  • جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • حمایت مالی از حضور ۱۲ واحد تولیدی استان اردبیل
  • حمایت مالی از حضور ۱۲ واحد تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور ۱۲ واحد تولیدی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران